Hos Midtjysk Markedsføring er du altid velkommen til et gratis kaffemøde. Mødet finder sted, inden du tager en beslutning om hvilken løsning, der er rigtig for dig og din virksomhed. Og om jeg er den rigtige samarbejdspartner. Det er vigtigt, at samarbejdet er tæt og bygger på gensidig tillid og forståelse for vores fælles retning og indsats.

Hos Midtjysk Markedsføring tager et gratis kaffemøde 30 min. Her kommer vi omkring de udfordringer og overvejelser, du har omkring hverdagen med markedsføring.

Det kan være, at det er svært at finde tiden og kompetencerne til det internt i virksomheden. Det kan også være, du sidder med en usikkerhed omkring, om den nuværende retning er den rigtige. Derfor kommer vi også omkring de ønsker og målsætninger, du har for fremtiden.

Ud fra udfordringerne du kommer med tager vi en snak om, hvad jeg kan tilbyde dig og din virksomhed.

Du har allerede ved mødets afslutning mulighed for at aftale opstart på enten en rådgivnings- eller konsulentpakke. Hvis det er en mere individuel løsning, der er behov for, så udarbejder jeg efterfølgende gerne et tilbud på en sådan.

Jeg ser frem til at se dig

Book kaffemøde

Udfyld felterne herunder for at booke dit møde hos Midtjysk Markedsføring

Loading...